Search
Close this search box.

Natáčení druhé série Fallout začne již příští měsíc

Leslie Uggams, která se objevila v první sérii seriálu Fallout, odhalila, že natáčení druhé série tohoto oblíbeného postapokalyptického seriálu začne již v listopadu.

Druhá sezóna seriálu Fallout se začne natáčet již brzy

Druhá série úspěšného televizního seriálu Fallout začne natáčení již příští měsíc, prozradila Leslie Uggams během rozhovoru na New York City Comic Conu. Herečka, která ztvárnila Betty Pearson v první sérii, uvedla, že natáčení je naplánováno na listopad. Uggams během rozhovoru pro Screen Rant prozradila: „Začínáme v listopadu. Jsem z toho nadšená.“

První série Fallout debutovala v dubnu 2024 a setkala se s obrovskou chválou jak od diváků, tak od kritiků. Seriál navíc vedl k nárůstu počtu hráčů ve hře Fallout 76 a přitáhl pozornost ke starším hrám série Fallout, kde také došlo k nárůstu hráčské základny.

Díky pozitivní odezvě byl seriál rychle obnoven pro druhou sérii, což jen potvrzuje jeho popularitu. Pokud jde o budoucí sezóny, showrunner Graham Wagner v rozhovoru pro The Hollywood Reporter zmínil, že plánují tři až pět sérií, v závislosti na odezvě diváků.

Obrázek: primevideo.com

Sucker Punch odhaluje Ghost of Yotei

Čtyři roky po vydání prvního dílu přichází Sucker Punch s odhalením nového titulu Ghost of Yotei. První trailer naznačuje, že se hráči mohou těšit na hru s téměř „westernovým“ nádechem.

Číst dále »