Search
Close this search box.

Rozšíření The Lake House pro hru Alan Wake 2 oficiálně vyjde 22. října

alan wake remedy výročí

Remedy Entertainment potvrdilo datum vydání rozšíření The Lake House pro Alan Wake 2 na 22. října. Toto rozšíření přinese crossover s další známou sérií studia – Control.

Alan Wake 2 již brzy dostane rozšíření

Fanoušci temného světa Alan Wake mají před sebou důvod k oslavě. Remedy Entertainment konečně odhalilo datum vydání rozšíření The Lake House, které přinese crossover s další slavnou značkou studia, hrou Control. Rozšíření dorazí 22. října, což potvrzuje dřívější spekulace a přináší hráčům další důvod, proč se vrátit do světa Cauldron Lake.

V rozšíření The Lake House se hráči ujmou role FBC agentky Kiran Estevez, která je poslána do tajného zařízení na břehu Cauldron Lake. To, co mělo být poklidným výzkumem vládní organizace, se však brzy zvrtne a začíná střet mezi realitami Pacifického severozápadu a nebezpečného Dark Place. Prozkoumávat budete nová prostředí, která spojují svět Alan Wake s nadpřirozenými prvky známými z Control.

The Lake House tak přinese nejen nový příběhový obsah, ale i důležité propojení mezi univerzy Alan Wake a Control.

Obrázek: alanwake.com

Nové paměti XPG Lancer Neon RGB DDR5

Nové paměti XPG Lancer Neon RGB DDR5

Společnost XPG uvádí na trh Lancer Neon RGB DDR5. Nové paměťové moduly využívají exkluzivní povrchovou úpravu PCB, která výrazně zvětšuje plochu pro rozptyl tepla, a tím zvyšuje účinnost jeho odvodu

Číst dále »