Search
Close this search box.

Blizzard pravděpodobně připravuje Overwatch Mobile

overwatch

Overwatch se pravděpodobně brzy dostane na mobilní telefony a tablety. Podle nových informací od Jasona Schreiera je Overwatch Mobile ve vývoji v dílnách Blizzardu.

Overwatch na chytrých telefonech?

Podle informací, které odhalil novinář Jason Schreier ve své nové knize Play Nice: The Rise, Fall, and Future of Blizzard Entertainment, pracuje Blizzard na mobilní verzi oblíbené hry Overwatch. Zatímco samotná společnost oficiálně hru Overwatch Mobile ještě neoznámila, zveřejnění této informace v knize potvrzuje, že projekt je ve vývoji.

Podle knihy se vývoje mobilní verze chopil Walter Kong, který stojí za pravidelnými aktualizacemi a vydáváním nových hrdinů pro Overwatch 2. Overwatch Mobile by tak mohl být součástí dlouhodobější strategie Blizzardu přinášet své populární franšízy na nové platformy, a to zejména na rostoucí trh mobilních her.

Detaily ohledně Overwatch Mobile, jako například datum vydání, zatím nebyly zveřejněny. Stejně tak zůstává nejasné, jaké prvky a mechaniky ze základní hry budou přeneseny na mobilní zařízení.

Obrázek: blizzard.com