Search
Close this search box.

Valheim odhaluje Bog Witch update s novými funkcemi

valheim xbox game pass

Vývojáři z Iron Gate odhalilo plány na další velkou aktualizaci pro Valheim s názvem Bog Witch, která brzy vstoupí do veřejného testování.

Valheim obdrží nový update

Valheim, oblíbená hra kombinující stavbu, boj a RPG mechaniky, je připravena na další velkou expanzi s názvem Bog Witch update. Hráči se brzy budou moci vydat do temných močálů a setkat se s novou tajemnou postavou Bog Witch,  která vnese do hry nové možnosti. Iron Gate pracuje na vylepšeních, která zahrnují nejen nové herní mechaniky, ale také rozšíření o multiplayer, farmaření a nové dekorace.

Močály ve Valheimu nebyly nikdy místem pro slabé povahy, ale s touto aktualizací dostanou hráči nový důvod se tam vydat. Bog Witch, nová záhadná postava, funguje jako obchodnice, která nabízí vzácné lektvary, materiály a recepty na crafting. Milovníci vaření se mohou těšit na nové ingredience, které umožní připravit monumentální hostiny pro své přátele, jako například recepty inspirované močály, včetně specialit jako Swamp Dweller’s Delight.

Obrázek: valheimgame.com

Fortnite oznamuje Day of Doom

Fortnite přichází s novým limitovaným režimem Day of Doom. Hráči se tak mohou těšit na epické souboje mezi poskoky Doctora Dooma a Avengers. Day of Doom ve Fortnite Tvůrci populární hry Fortnite odhalili

Číst dále »