Search
Close this search box.

Baldur’s Gate 3 přináší Patch 7 na konzole a Mac

Fanoušci Baldur’s Gate 3 na konzolích se mohou těšit na velkou novinku, Patch číslo 7 je nyní dostupný pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a Mac.

Patch 7 hry Baldur’s Gate 3 dorazil na Mac a konzole

Dlouho očekávaný Patch 7 pro Baldur’s Gate 3 dorazil konečně i na konzole a Mac, což znamená, že fanoušci hry na PlayStation 5 a Xbox Series X/S se mohou těšit na řadu novinek, které už nějakou dobu znali pouze PC hráči. Jedním z hlavních taháků je přidání Mod Manageru, který umožňuje konzolovým hráčům využívat modifikace, které byly dosud dostupné jen na PC verzi.

Patch přináší také 13 nových konců pro hráče, kteří se vydají temnou cestou zla, a každá postava má svůj vlastní unikátní konec. Vedle toho byla přepracována funkce split-screen, což výrazně zlepšuje kooperativní zážitek na konzolích.

Pro fanoušky modifikací je to velká změna, protože zatímco nemohou sami vytvářet mody jako na PC, nyní mohou využívat ty, které prošly interním testováním. Larian Studios potvrdilo, že na konzolích a Macu je již k dispozici 69 modifikací, a další se budou přidávat v průběhu času.

Obrázek: baldursgate3.game