Search
Close this search box.

Remake Silent Hill 2 bude mít 50 GB

silent hill

S blížícím se vydáním Silent Hill 2 byl odhalen oficiální soubor hry, který bude mít velikost 50 GB. Majitelé Deluxe Edition si budou moci hru předběžně stáhnout od 4. října.

Vydání Silent Hill 2 se blíží

S očekávaným vydáním Silent Hill 2 remaku byly na sociálních sítích zveřejněny podrobnosti o velikosti hry. Podle informací z účtu PlayStation Game Size bude remake této kultovní hororové hry zabírat na vašem úložišti přesně 50,535 GB.

Hráči, kteří si zakoupí Deluxe Edition, si mohou začít hru předběžně stahovat již od 4. října, přičemž samotná hra bude dostupná k hraní od 6. října. Ti, kteří vlastní Standard Edition, si hru mohou předběžně stáhnout až od 6. října, s možností hraní od 8. října.

Remake původní hororové klasiky z roku 2001 přináší několik zásadních vylepšení, která hráče vtáhnou do ještě temnějšího a strašidelnějšího světa Silent Hillu.

Kromě aktualizované grafiky a přepracovaných ovládacích prvků nabídne remake nové oblasti k prozkoumání, vylepšený bojový systém a 3D zvuk. Navíc se očekává, že hra bude časově delší než původní verze, což hráčům poskytne více hodin napětí a strachu.

Obrázek: playstation.com