Search
Close this search box.

Lords of the Fallen 2 dorazí v roce 2026

Dlouho očekávané pokračování hry Lords of the Fallen, vydané v roce 2023, má dorazit v roce 2026. Vývojáři se zaměřují na zlepšení přístupnosti hry, včetně nových herních módů a kooperativního režimu s progresí sdílenou mezi hráči.

Lords of the Fallen 2 již za dva roky

Pokračování temné fantasy série Lords of the Fallen se očekává v roce 2026 a vývojáři z Hexworks mají ambiciózní cíle. Podle nejnovější zprávy od vydavatele CI Games se vývoj hry přesunul na Unreal Engine 5, což by mělo zajistit vysoce kvalitní vizuální zpracování a plynulou hratelnost.

Oficiální odhalení hry je naplánováno na 2025 a bude doprovázeno výraznou marketingovou kampaní, která má přilákat širší publikum. Jedním z hlavních cílů studia je zvýšit přístupnost hry. Hexworks plánuje přidat nové herní módy, které umožní hráčům si vybrat mezi různými úrovněmi obtížnosti, a tím oslovit jak nováčky, tak zkušené hráče.

Navíc bude zahrnut režim kooperativní hry, kde hráči budou moci sdílet postup hrou, což je novinka oproti předchozímu dílu. Samozřejmě bude hra zahrnovat i robustní single-playerovou kampaň, která zůstává stěžejní částí zážitku.

Obrázek: lordsofthefallen.com