Search
Close this search box.

Mortal Kombat 1 odhaluje epické rozšíření Khaos Reigns

Fanoušci Mortal Kombat 1 se mohou těšit na nové dobrodružství s příběhovým rozšířením Khaos Reigns. Toto rozšíření, které bude vydáno 24. září, přinese nejen nové hratelné postavy a napínavý příběh, ale také návrat oblíbených Animalities.

Mortal Kombat 1 se rozšiřuje

Khaos Reigns se odehrává po událostech hlavní kampaně a zaměřuje se na invazi Titána Havika z alternativní reality, který chce šířit chaos napříč všemi časovými liniemi. Hráči se vžijí do role Nooba Saibota, ženské verze Sektor a Cyrax, a dalších postav, aby společně čelili této hrozbě.

Rozšíření Khaos Reigns přináší také Kombat Pack 2, který zahrnuje šest nových bojovníků. Kromě Nooba Saibota, Sektor a Cyrax se hráči mohou těšit na ikonické filmové postavy jako Ghostface ze série Vřískot, T-1000 z Terminátora 2 a barbara Conana.

Jedním z nejvíce očekávaných prvků rozšíření je návrat Animalities, speciálních finišerů, při kterých se bojovníci promění ve zvířata a brutálně ukončí své protivníky. Každý hratelný bojovník, včetně filmových hostů, bude mít svou vlastní Animality.

Khaos Reigns tak slibuje rozšířit svět Mortal Kombat 1 o nové příběhové linie, postavy a herní mechaniky.

Obrázek: mortalkombat.com