Search
Close this search box.

Dragon Age: The Veilguard ověřen na Steam Decku

Společnost BioWare potvrdila, že jejich očekávané RPG Dragon Age: The Veilguard je nyní oficiálně kompatibilní s handheldovou konzolí Steam Deck.

Dragon Age: The Veilguard si zahrajete skvěle na Steam Decku

Oficiální oznámení přišlo prostřednictvím aktualizace stránky hry na Steamu, kde BioWare potvrdilo, že Dragon Age: The Veilguard je „Verified“ pro Steam Deck. To znamená, že hra prošla důkladným testováním a splňuje všechny požadavky pro bezproblémový chod na tomto zařízení.

Hráči se tak mohou těšit na plnohodnotný zážitek z Dragon Age: The Veilguard i na menší obrazovce Steam Decku. Hra nabídne všechny funkce a obsah, který je dostupný na PC, včetně propracovaného příběhu, taktických soubojů a rozsáhlého světa k prozkoumání.

Zpráva přichází v době, kdy Steam Deck získává na popularitě mezi hráči, kteří hledají způsob, jak si užít své oblíbené hry i mimo domov. BioWare slibuje, že Dragon Age: The Veilguard bude na Steam Decku fungovat hladce a bez problémů.

Obrázek: ea.com

Civilization VII přijde s DRM

Nová Civilizace je na obzoru, ale její příchod provází kontroverze ohledně použití DRM Denuvo. Civilization VII přijde s Denuvo Po téměř osmi letech čekání se fanoušci strategické série Civilization konečně

Číst dále »