Search
Close this search box.

XDefiant od Ubisoftu směřuje k e-sportu

Ubisoft nedávno představil světu svoji střílečku XDefiant, která má potenciál stát se významným e-sportovým titulem. Populární herní vývojář má se hrou velké plány.

Ubisoft slaví s XDefiant

Podle Yvese Guillemota, generálního ředitele společnosti Ubisoft, XDefiant za krátkou dobu přilákal více než 11 milionů hráčů. Úspěch hry Guillemot přičítá nejen kvalitě hry, ale i schopnosti týmu naslouchat zpětné vazbě komunity a efektivně reagovat na jejich požadavky a očekávání.

Guillemot tak v nedávném rozhovoru zdůraznil, že klíčem k dlouhodobému úspěchu XDefiantu a dalších titulů je stálá komunikace s hráčskou základnou.

Dle jeho slov má Ubisoft se hrou XDefiant do budoucna velké plány. Guillemot vyjádřil naději, že hra bude neustále aktualizována, aby nabízela stále nový obsah. Dokonce prohlásil, že hru by rád viděl jako seriózní e-sportový titul.

„No, kromě toho, že se (XDefiant) neustále aktualizuje, přináší různé zážitky a optimalizovanou hratelnost, bych ho rád viděl jako seriózní e-sport. Ale opravdu, pro hru jako je tato, neexistují žádné hranice pro její budoucnost. Dělá na ní fantastický tým, který naslouchá hráčům a komunikuje s nimi, což je tak důležité,“ prohlásil CEO Ubisoftu.

Obrázek: ubisoft.com

Příspěvek z superparmeni.eu