Search
Close this search box.

Star Wars: Bounty Hunter se vrací v upraveném vydání

Aspyr Media společně s Lucasfilm Games oznámili, že vylepšená verze hry Star Wars: Bounty Hunter z roku 2002 se objeví na platformách PlayStation, Xbox, Switch a PC již v srpnu.

Star Wars: Bounty Hunter se vrací

Legendární videohra ze světa Star Wars, Bounty Hunter, se dočká svého nového vydání. Původně vydaná v roce 2002, hra nyní přichází v obohacené podobě na moderní herní konzole a PC. Fanoušci se mohou těšit na vylepšené grafické zpracování a ovládání, které zůstává věrné původnímu šarmu her pro PlayStation 2 a GameCube.

Nová edice hry bude dostupná od 1. srpna na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC prostřednictvím platformy Steam. Kromě technických vylepšení přináší hra také nový skin Boba Fetta, což je odkaz na slavný easter egg z původní hry, které slibovalo možnost hrát za Bobu, což však v původní hře nebylo možné. V nové edici si budou moci hráči po dokončení kampaně užít hraní právě za tohoto oblíbeného lovce odměn.

Star Wars: Bounty Hunter nabízí hráčům možnost vžít se do role Janga Fetta a prožít příběh, který slouží jako prequel k filmu Star Wars Epizoda II: Klony útočí.

Obrázek: aspyr.com