Search
Close this search box.

PlayStation zavádí Discord hlasový chat přímo na konzolích PS5

discord xbox

Nová aktualizace pro PlayStation 5, která bude zaváděna postupně v nadcházejících týdnech, umožní hráčům připojit se přímo k hlasovému chatu Discord z jejich konzole.

Discord na konzolích PlayStation 5

PlayStation se chystá učinit další krok vpřed ve zlepšování online zážitků svých uživatelů s nadcházející aktualizací pro PS5, která umožní hráčům připojit se k hlasovému chatu na Discordu přímo z jejich konzole. Tento krok odstraní potřebu připojování k Discordu přes PC nebo telefon, což bylo dosud nezbytné a mnohdy zdlouhavé.

Aktualizace bude zavedena postupně, přičemž jako první se dočkají hráči v Japonsku a Asii, následovat bude Evropa, Austrálie, Nový Zéland a Blízký východ a nakonec Severní a Jižní Amerika. Pro využití této funkce bude nutné aktualizovat systémový software konzole a propojit účty PlayStation Network a Discord.

Pro zahájení hlasového chatu na Discordu přímo z PS5 budou hráči využívat záložku Discord v Ovládacím středisku ve hře. Stačí vybrat server Discord nebo skupinu DM, s kterou chcete komunikovat, vybrat preferovaný hlasový kanál a můžete začít.

Obrázek: unsplash.com