Search
Close this search box.

Unikly beta soubory Counter-Strike 2

Nedávno byla na internetu zveřejněna zpráva o údajném uniku beta souborů hry Counter-Strike 2. Podle zdroje byly tyto soubory skutečné a ukazovaly některé zajímavé prvky plánovaného projektu.

Uniklé soubory Counter-Strike 2

Na internetu se objevily beta soubory hry Counter-Strike 2. Tyto soubory byly zveřejněny na populárním fóru a podle jednoho zdroje jsou pravé. Zdroj tvrdí, že v beta souborech bylo možné nalézt několik zajímavých prvků, které se plánovaly do hry Counter-Strike 2. Mezi těmito prvky byly nové zbraně, módy a mapy. Nicméně, nebylo zjištěno, zda jsou tyto prvky plánovaného projektu opravdu pravé.

Potvrzení tohoto údaje přišlo, když společnost Valve podala několik nových ochranných známek souvisejících s Counter-Strike. Propagace hry Counter-Strike 2 byla spojena s představou největšího technologického pokroku v historii této franšízy a vyvolala mezi fanoušky velký ohlas.

Nedávno se hra CS:GO podruhé stala rekordmanem v počtu souběžných hráčů všech dob, což je důkazem neustálé popularity této taktické střílečky z pohledu první osoby, vyvíjené společností Valve. Counter Strike 2 dorazí již v létě letošního roku.

Obrázek: valve.com

Nové paměti XPG Lancer Neon RGB DDR5

Nové paměti XPG Lancer Neon RGB DDR5

Společnost XPG uvádí na trh Lancer Neon RGB DDR5. Nové paměťové moduly využívají exkluzivní povrchovou úpravu PCB, která výrazně zvětšuje plochu pro rozptyl tepla, a tím zvyšuje účinnost jeho odvodu

Číst dále »